ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболното първенство на България ефбет Лига за сезон 2023/24 стартира днес с два мача – Пирин срещу Берое и Крумовград срещу Лудогорец.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград точно в 18:45 часа.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

След като миналия сезон бе изпълнен с интрига, динамика и хубави мачове – особено на финалната права, сега пожеланията са да видим още по-качествени двубои. Защото няма нищо по-хубаво, когато футболът носи наслада на окото. И същевременно неизвестността да виси до последния кръг.  

Паралелно с това стартира и вторият сезон на набралата вече популярност игра на БЛИЦ Букмейкър – ефбет Лига. В нея, както е известно, участие взимат известни личности от българския хайлайф. Те прогнозират по пет мача всяка седмица от родното първенство. Идеята е да познаят точния резултат. При улучен такъв се дават 3 точки. При отгатнат само знак – 1 точка. Играе се на елиминационен принцип.

През миналия сезон първото място спечели певицата Теди Кацарова. Известната музикална изпълнителка сложи в малкия си джоб немалко мъже, показвайки им как се познават футболни мачове. Ненапразно я нарекоха Царицата на прогнозите.

В първия кръг на втория сезон неин съперник е обичаният от много поколения актьор Тончо Токмакчиев. Той не само е фен на футбола (по-специално на ЦСКА), но и бивш шеф в управата на 31-кратните шампиони на България.

Дали Тончо ще детронира Теди или победоносният й марш ще продължи и в началото на втория сезон, ще разберем тези дни.

Мачовете, които те прогнозираха, са следните:
Крумовград – Лудогорец (петък)
Левски – ЦСКА 1948 (събота)
Арда – Черно море (събота)
Локо Пд – Ботев Пд (неделя) 
Хебър – ЦСКА (неделя)

Как точно прогнозираха Теди и Тончо в първия кръг на втория сезон на ефбет Лига – ВИЖТЕ ТУК!