Дарина, гаджето на капитана на Сливен Коста Янев, е заплаха за шофьорите в Сливен! 820-кубиковият силиконов бюст непрекъснато предизвиква "целувки" между МПС-тата в града на Сините камъни, биха тревожна аларма съотборници на халфа, който дори стигна и до националния отбор.

"Дарина е местната сексбомба. Тръгне ли по централната улица, мъжете се спъват, а какво остава за шофьорите? Преди седмица-две двама таксиджии се поздравиха челно, онемели от издутото и свръхдълбоко деколте на Дари", рапортуваха неколцина "войводи".

Съиграчите на Янев се пукат от завист за силиконовата му изгора, но преди тя да се отдаде на пластичния хирург, с триста зора получила съгласието на халфа.

"Доста време ми отне да го убедя. Коцето смяташе, че нямам нужда от тунинговане", призна Дарина.

Вече почти три години, откакто тя наляла цици, капитанът на Сливен е доволен от резултата. "След като Дари си уголеми бюста, вече съм твърдо "за" силикона", отсече Коста.

Откакто разхожда имплантите, половинката му е като диня с щръкнали зърна. "Веднъж посред лято в едно кафе младеж дойде и ме попита "Ама защо ти стърчат така, студено ли ти е?", смее се Дарина, разказвайки пикантните истории пред eliana777.blogspot.

Тя до няколко години планира да стане футболната половинка с най-голям силиконов бюст. В момента обиколката й е 105 см. "Искам да си сложа по-големи, но лекарят ме убеди да направя това, след като родя", казва още Дари. /БЛИЦ