"Левски" направи първата си сериозна тренировка в Линдабрун тази сутрин. Водени от Илиан Илиев 23-ма играчи без Владимир Гаджев проведоха занимание с топка, след като в Правец имаха повече бегови тренировки. Халфът не взе участие в заниманието, тъй като е контузен. Новото попълнение Ромен Ели също не тренира. Французинът се беше прибрал в родината си и днес по обяд пристигна в базата на "сините".

Играчите пробваха различни упражнения, които завършваха с удар към тримата вратари Пламен Илиев, Ивайло Василев и младока Александър Любенов, съобщава пратеникът на "Спортал". Фланговите футболисти центрираха по двете крила, докато нападателите и халфовете трябваше да завършват с удар. По един бранител пък трябваше да им пречи това да стане.

Добро впечатление направиха Станислав Ангелов и Иво Иванов, които отнеха доста от центриранията, докато Базил де Карвальо и Христо Йовов бяха най-резултатните с по 3 гола.

Както е известно, "сините" са от вчера на лагер в Линдабрун, а в неделя играят първата контрола на австрийска земя - срещу Металург (Донецк).