Полузащитникът на “Левски” Владимир Гаджев коментира бъдещето си, предстоящия пролетен дял от първенството и конкуренцията на останалите отбори.

“Струвам кой колкото даде, не ме интересува каква ми е цената сега и не ми е работа. Офертите за мен, които знам, са две и са от Китай. Имам амбиции, желание и самочувствие да играя в Европа. Но до лятото, ако не се случат нещата, съм си оставил вратичка. Отказах много пари в сравнение с това, което получавам сега", заяви Гаджев пред Канал 3.

“Помните като бихме Динамо (Москва) с 3:1 в Кипър в контрола и се настроихме да победим ЦСКА с пет гола и нагоре. Но видяхте какво стана, дойдоха на "Герена" и паднахме тежко. Миналата есен пак ни победиха. Напролет може пак да паднем от ЦСКА и да сме шампиони, което ни е основна цел. Ние и Лудогорец сме фаворити. Ботев прави сериозна селекция, ЦСКА има потенциал да играе на високо ниво. Литекс са най-успешният отбор откъм налагане на младите", добави още Гаджев.

"Ние реално използваме двама нападатели и играем атакуващ футбол. Нямаме тартор, но Пелето и Йовов са старите кучета в съблекалнята. Когато кипиш и гориш, е нормално понякога нещата да излизат извън контрол, но мисля, че повече няма да получавам картони от такова естество. Нормално е, когато отборът не вървеше, да се атакуват футболисти, които се водят лидери. Имаше изпускане на нерви от моя страна. Но така е, когато искаш да биеш във всеки мач, а не се получава", продължи футболистът.

"Ясно е, че новите са добри футболисти и с потенциал и засега се представят добре. Ако зависи от мен, ще предпочета българи и само класни чужденци, като Жоао Силва, който е много скромен и работлив. Трудно е да се играе в Левски и го изпитах на гърба си. Новият ми пост изисква повече енергия и умения в атакуващ план. В началото ми беше трудно в двете фази", каза още халфът./БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ