Сърцатият полузащитник на "Левски" и втори капитан на отбора Владимир Гаджев изрази недоволството си от факта, че организаторите на церемонията "Футболист на годината" не са му подарили купа, а ваза. Както е известно, 24-годишният техничар за втора поредна година заслужи приза за най-хубав гол в България.

"Радвам се, разбира се, за отбелязаните голове, които донесоха радост на мен и клуба. Най-вероятно тази кампания ще се окаже най-резултатната в кариерата ми до момента. Моите попадения са хубави по простата причина, че както всички знаят, се опитвам да стрелям отдалеч и е нормално да стават красиви голове", заяви Гаджев.

"Надявам се през втория полусезон да продължа да вкарвам и да помагам на отбора да реализира положенията, които създава. Относно наградата смятам, че я получих напълно заслужено и се радвам за което. Само че липсваха цветята във вазата, която ми дадоха. Самите награди и самата церемония трябваше да са на по-високо ниво. Имам предвид, че наградата не беше купа, а чиста ваза. Миналата година си взех лично наградата, а тази не успях, тъй като не бях в София, но не съм сърдит на никого", добави пред "Спортал" юношата на "Левски".

"Отборът е в настроение. Всички работим при много добри условия с много интересни нови упражнения. Може би именно това създава настроение и положително мислене сред нас. Въпреки че тренираме отскоро, се чувствам приятно изморен. За самите занимания мога да кажа, че това, което тренираме, е най-съвременното нещо в нормалния футбол. С всяка изминала година футболът се променя. С новите методи е много приятно и се създава добро настроение. При всички треньори съм се чувствал отлично и съм се опитвал да дам най-доброто от себе си и да бъда в кондиция, но не винаги се е получавало. Тренировките на Костов са най-разнообразните, защото той вкарва най-много нови неща", каза още Гаджев.

"Тодор Батков, Гонзо, а и новите шефове искат дубъл - както всяка година. Нищо по-различно от предните сезони. Ще се стремим да го сторим, въпреки че няма да ни е лесно, но искрено се надявам това да се случи. През последните две години нямаме спечелен трофей, а това не е присъщо за клуб като нашия. Затова се надявам да зарадваме всички в клуба и най-вече привържениците, които изстрадаха последните години с нас", добави халфът.