Опитният полузащитник Владимир Гаджев даде първо интервю като футболист на втородивизионния Хебър (Пазарджик). 32-годишният халф подписа договор до края на сезона с опция за продължаването му за още една. 

Гаджев има 29 мача за националния отбор и над 200 за Левски. През кариерата си е бил част и от Ковънтри Сити (Англия), Анортозис (Кипър), както и Берое, където игра за последно.

"Очакванията ми са високи. Надявам се нещата, които сме планували, да бъдат постигнати. Чувствам се доста добре, но това може да е малко измамно. Подготвям се кондиционно, за да може в най-скоро време да бъде готов", коментира Гаджев пред фейсбук страницата на Хебър. 

"Винаги е добре, когато си в родния си град. Чувствам се страхотно. Имам много приятели и познати тук. Доста време не се бях връщал в Пазарджик. Сега ще имам възможност да се видя с всеки един. Ще се радвам да играя в Хебър и да продължа семейната традиция", каза халфът.

"Надявам се феновете да бъдат въоръжени с търпение. Защото това, което се прави в Пазарджик, изисква време. Трябва да бъдат търпеливи. Футболистите ще даваме всичко от себе си, за да може хората в града да се гордеят", добави Гаджев.