Контузеният Владимир Гаджев благодари на колегите си за това, че му посветиха вчерашната победа над ФК Баку с 2:0. Халфът заяви от клиниката в Барселона, че подкрепата му помага изключително в трудния момент.

"Докторите казаха, че операцията е минала нормално. Хубавото е, че не са оперирали менискуса, защото не е имало нужда, просто са го наместили. В момента съм си в стаята, общо взето аз лежа, а приятелката ми се грижи за всичко необходимо", бяха първите думи пред "Гонг" на Владо Гаджев по телефона от столицата на Каталуния, където се възстановява.

"Условията са прекрасни. Хората се отнасят отлично с нас. Постоянно сме под наблюдение и каквото поискаме го получаваме. Няма как да се оплачем", каза още Гаджев.

"Естествено е да бъда доволен от победата над ФК Баку. Аз бях сигурен, че ще я постигнем. Проследихме мача, като се чувахме с близките ни по телефона и интернер, за да следим това, което се случва. Нямахме възможност с приятелката ми да гледаме мача. Много се радвахме на победата", откровен бе полузащитникът на Левски.

"Това, което са направили феновете може само да ме радва. По този начин те доказаха, че наистина много ме обичат. Подкрепата ми е много полезна в този момент. Много съм щастлив от този факт, смятам че това ще ми помогне да се възстановя много по-бързо", допълни емоционално играчът на шампионите.

"Преди мача се чух с Гонзо, Ратко Достанич и Елин Топузаков. След победата разговарях и с Гошо Петков, а и с почти всички от отбора. Постоянно сме в контакт, благодарен съм на момчетата, че посветиха този успех на мен", завърши Гаджев, който не криеше радостта си от признанието, което получи от трибуните и съотборниците си. /БЛИЦ