Халфът на „Левски” Владимир Гаджев изгледа контролата на „сините” срещу Пирин(Разлог), която бе спечелена с 2:0. Полузащитникът, който наскоро претърпя операция, бе с патерици и шина.

„Чувствам се добре в момента, опитвам леки процедури, доколкото коляното позволява. Същия ден след операцията се прибрах вкъщи. Просто трябваше да се оперирам, такава беше травмата. Благодаря на лекарите”, сподели Гаджев.

„Следващата година ще се завърна, засега такива са прогнозите. Остават малко мачове, няма смисъл да правя кой знае какви усилия. Около 45-50 дена ще трае моето възстановяване. След това трябва да влизам във форма. Надявам се за зимната подготовка да съм на линия, ще положа всички усилия, след като шината и патерицата махна. Това, което се иска от мен, ще го направя, за да бъда готов в началото на подготовката. Може да не е в началото, но поне за средата на януари”, допълни халфът на „Левски”.

„Положението е трудно, не е тайна за никого. Надявам се нещата да се стабилизират, дано клубът започне да функционира както преди. Опитваме се всички да стискаме зъби предвид трудностите. Лошото е, че липсват и резултати. Ако имаше такива, настроението можеше да бъде и по-добре. Когато губиш, винаги е тежко", каза още Гаджев.