Полузащитникът на "Левски" Владимир Гаджев получи днес наградата за Футболист №1 на 29-ия кръг на „А” група в анкетата на „Пресклуб България“, след което даде брифинг. Халфът спечели първото място като събра осем гласа от гласувалите специалисти. След него останаха Марселиньо (Лудогорец), Дани Абало (Лудогорец), Валери Божинов ("Левски") и Милчо Ангелов (Черноморец).

Гаджев грабна наградата с добрите си изяви в мача срещу Локомотив (Пловдив), като отбеляза втория гол за победата с 2:0. Халфът печели първото място за трети път през сезона, след като бе избран за футболист №1 на 10-ти и 15-и кръг.

Гаджев разкри, че в отбора е имало търкания преди време, които вече са изгладени. "Колективът в последните няколко седмици е добър. Всеки от вас знае какво напрежение има в "Левски" и какви са целите пред отбора. Когато резултатите не са добри, е нормално де прехвърчат искри в съблекалнята. Не е тайна, че имахме проблеми, но те вече са в миналото. Топузаков проведе много дълъг разговор с футболистите и каза, че иска дисциплина на терена и извън него, когато това е факт, резултатите рано или късно идват. Сега няма как да има проблеми в съблекалнята, но няма да ви кажа каква е причината", заяви Гаджев.

„Много пъти съм казвал, че искам да изляза в чужбина. Не знам какво ще се случи в бъдеще. Обаждат се доста хора, но няма нищо черно на бяло. След края на сезона ще стане ясно къде ще играя. Със сигурност няма начин да играя в друг български клуб. Ще седнем и ще говори след края не сезона, не знам дали това са последните ми два месеца в "Левски", добави халфът.

"Надявам се ние да сме отборът, който ще нанесе първа загуба на Черно море в плейофите. Ще продължим да се борим за целта, която ни остана - да се класираме в Европа за следващия сезон. Шансовете ни са големи. Всичко зависи от нас, ако побеждаваме преките конкуренти, които са пред нас, ще успеем", каза още Гаджев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ