Халфът на "Левски" Владимир Гаджев коментира ситуацията в клуба през този сезон. Той призна още, че в момента не мисли за трансфер.

"Винаги ми се е искало да играя за "Левски", но бе по-добре да не играя с Юргорден. Както винаги, нашите привърженици създадоха невероятна атмосфера, но това не ме изненадва. Ако времето не бе толкова лошо, щеше да има повече хора, каза Гаджев пред Канал 3.

- Убеден съм, че стадионът срещу Лудогорец ще бъде пълен. Всички знаете, че излизаме винаги за победа и този мач няма да направи изключение. Нашата амбиция е да задържим първото място, колкото се може по-дълго и накрая да триумфираме. От няколко дни тренирам индивидуално и утре ще се опитам да тренирам с отбора. Треньорът има крайната дума, но важното е аз да съм готов на 100 процента.

В последните мачове вървим нагоре и играем добре, като отбор. От нас се изисква да продължаваме по тази възходяща линия. Колективът е на изключително високо ниво, а атмосферата в съблекалнята е прекрасна.

Титлата е реална цел пред нас, но не трябва да се заблуждаваме – трябва да работим още много. Амбициите са ясни, както и прогресът, но не трябва да се главозамайваме. Ако имам предварителен договор с друг клуб, ще го обявя. Концентрирам съм изцяло върху изявите си в "Левски". Вече не мисля толкова за трансфер и искам само да се наслаждавам на футбола.“

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016