Възстановяващият се след операция на коляното Владимир Гаджев взе участие в упражненията с топка през първата част на днешната тренировка на Левски в Кипър. Във втората, когато съотборниците му проведоха двустранна игра, полузащитникът се подготвяше индивидуално. Гаджев бе на преглед в Барселона, а от вчера е в лагера на "сините".

"Лекарят остана много приятно изненадан от прегледа, като ми каза, че възстановяването ми върви отлично. Мога вече да се включвам на пълни обороти в тренировките", заяви Гаджев.

"Единият крак все още е по-слаб от другия, след като толкова дълго време бях извън терените, но се чувствам много добре. Сега първоначално трябва да работя с топка, включително и по-резки движения, които не съм правил толкова дълго време, но се надявам до 2-3 седмици да съм на 100% готов и да работя пълноценно наравно с останалите. Мисля, че към третия или четвъртия кръг от пролетния дял ще бъда на 90% и се надявам да играя. Изгарям от желание за игра", сподели още Владимир Гаджев. /БЛИЦ