Халфът на Левски Владимир Гаджев си изкара втори жълт картон за симулация при победата с 1:0 в дербито с ЦСКА и няма да играе срещу Локомотив (Сф) в следващия кръг. Той призна за симулативната си игра пред медиите и сподели, че не се е напъвал много през второто полувреме.

"Не сме бавили времето второто полувреме. Водехме в резултата и нямаше за къде да бързаме. Какво трябваше да направим? Да тичаме и да изпълняваме тъчове? Аз един път се затичах при 1:0, не ми дадоха топката. Защо да тичам пак? Опитвахме се да си подаваме. В някои моменти не се получаваше и имаше повече изритани топки", заяви Гаджев.

Халфът сподели, че в отбора има доста натрупана умора от изиграните мачове напоследък, но въпреки това "сините" трябва да победят Калмар в четвъртък.

"При втория ми жълт картон тръгнах да играя за дузпа. Съдията прецени, че няма, и ме изгони. Мисля, че нямаше дузпа. Няма какво да претендирам, защото не усетих удар. Критерия към двата отбора обаче трябваше да е един и същ. Това си е червен картон, ако тръгнем да се лъжем, че имаше дузпа - нямаше. Ще почивам в следващия кръг", каза още Гаджев. /БЛИЦ