Халфът на ЦСКА Борис Галчев заяви, че допинг скандала се отразява зле на клуба, но ще бъде превъзмогнат. Той продължава с оптимизма, като е сигурен, че през пролетта "червените" ще бият "Левски" и Литекс. Това, което най-притеснява Галчев е евентуалната липса на основните футболисти в лицето на капитана Тодор Янчев, Костадин Стоянов и Румен Трифонов, които се очаква да бъдат наказани заради употребата на непозволени стимуланти.

"Беше ми много тежко, когато научих историята с допинга, тъй като и аз бях проверяван след мача с Литекс. Не съм говорил с никого от ръководството и доколкото знам, резултатите от моята проба и тази на Мишел Платини още не са излезли. Но най-вероятно те ще бъдат отрицателни", коментира пред "Тема спорт" Борис Галчев.

"Няма как да не се отрази негативно на отбора евентуалната липса на трима основни футболисти като Тошко, Косьо и Румбата. Надявам се някак си да се справим. Трудно ще бъде предвид продажбите на Зику и Нелсън. Не се знае с Мишел Платини какво ще стане... Ние сме свикнали да се справяме с трудностите, трябва да го направим и сега. "Левски" пак ще ги победим, а също така и Литекс", оптимист е Галчев.