Капитанът на ЦСКА Борис Галчев даде интервю пред bTV, в което изрази разочарованието си от представянето на тима от началото на сезона. Халфът сподели, че от чуждестранните футболисти трябва да се изисква повече от това, което представят на терена по време на мачовете.

“В ЦСКА никога не може да бъде спокойно. Това, разбира се, в момента се дължи най-вече на слабото представяне на отбора, за което вина носим единствено ние, футболистите. Ръководството е осигурило абсолютно всичко, от което имаме нужда, така че вината не е в него. Самият аз не съм доволен от своето представяне. Няма какво да крия - трябва да даваме не 100, а 200 процента, за да върви клубът напред и постигаме целите си”, коментира Галчев.

“Знаете моето мнение относно чужденците в първенството. Неведнъж съм го споделял. Не съм твърдо против, тъй като не може съвсем без тях. Те обаче трябва да бъдат поне с 2-3 класи над нас. На този етап смятам, че трябва да се изисква повече от това, което дават. Вижте в Лудогорец какви чужденци имат”, допълни още капитанът на “червените”.

Борис Галчев не коментира факта, че почти всички футболисти от състава, спечелил Купата на България през месец май, бяха освободени.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига