Юношите старша възраст на "Ботев" (Враца) бяха на крачка от сензационен обрат срещу домакините от Етър в среща от XIII кръг в зона "Велико Търново". "Болярите" поведоха с 3:0 до почивката, като първият гол бе от дузпа в 6-ата минута, а вторият и третият паднаха по идентичен начин в 25-ата и 37-ата минути след пасове зад гърба на защитата и излизане на нападател сам срещу вратаря на врачани, пише "Конкурент". Вторите 45 минути бяха най-добрите през сезона за възпитаниците на Ивайло Димитров, половината от които са с 1-2 години по-малки от съперниците си. Врачани бяха вкарали само 1 гол от началото на сезона, а срещу Етър нанизаха две попадения и по чудо не стигнаха до трето.

В 49-ата Габриел Ангелов намали на 1:3 от перфектно изпълнен фаул, а в 54-ата Галин Найденов-Поршето вкара гол-шедьовър от воле с шут от 35 метра по диагонала. В 80-ата минута Любомир Кирилов пропусна да изравни от много удобна ситуация.

Съставът на "Ботев" (Враца)
: Георги Минчев, Любомир Иванов, Любомир Кирилов, Габриел Дамянов, Галин Найденов, Ники Симеонов, Димитър Димитров, Владислав Андреев, Павел Янков, Габриел Ангелов и Георги Болгурски. През втората част влязоха състезаващите се при децата Иван Велчев и Денис Марков