Галя Топалова ще трябва да плаща тлъста неустойка за проваления трансфер на Даксон в Черноморец, разкрива вестник "Меридиан Мач". Вчера събитията около бразилската звезда на Локо (Пд) взеха неочакван обрат, след като кариоката поднови договора си с новия собственик на "черно-белите" Коко Динев. Галя обаче имала вече предварителен договор за футболиста със собственика на „акулите" Митко Събев и бургазлии искат обезщетение.

Освен за Даксон, Желязната лейди подписа предварителни контракти за Димитър Илиев и Акалски с ЦСКА, но вторият също избра да остане на „Лаута". Идването на новия собственик и високите цели направиха Локо (Пд) един от най-привлекателните клубове и това е причината звездите да променят позицията си.

Ераносян, който е един от новите шефове в Локо, влезе в конфликт с българския мениджър на Даксон - Кузман Маринков. Двамата и импресариото Педриньо се появиха вчера около 14,00 ч. на клубния стадион. Там ги чакаше Едо, който след двеминутен разговор на чист португалски изгонил българския агент на кариоката. За пет минути Ераносян и Даксон си стиснаха ръцете.

Футболистът става най-скъпоплатеният играч на Локомотив (Пд), със заплата от 6000 лв. От бургаския Черноморец му бяха обещали двойно повече пари, но той обяви, че остава заради феновете. Близки до бившата собственичка на "смърфовете" Галя Топалова разкриха, че вчера Желязната лейди е била в Бургас, за да разговаря за проваления трансфер на южноамериканеца./БЛИЦ