Новият собственик на Локо (Пд) Коко Динев няма и един спокоен ден, след като договори закупуването на клуба. Причината за проблемите му е бившата шефка Галя Топалова. Бизнесдамата използва последния си шанс да припечели и уреди трима от играчите си в ЦСКА.

Това обаче хич не се харесва на новото ръководство на клуба. Треньорът Наджи Шенсой и легендите Христо Бонев, Атанас Узунов, Едуард Ераносян, който ще управляват са бесни, защото ще трябва да се справят без Кирил Акалски, Дани Кики и Димитър Илиев. Силните хора на “Лаута” негодуват, защото ще бъде изключително трудно да спасят отбора с наличните състезатели.

През пролетта “смърфовете” ще са и без Даксон, който както БЛИЦ писа е уреден за Черноморец. Недоволството обхвана и феновете, които бяха доволни от смяната на собствеността, но сега обвиняват Динев, че е позволил на Топалова да остави отбора без четири основни фигури.

Галя си навлече гнева и на футболистите, като отряза последните им заплати. Петър Кюмюрджиев се готви да разтрогне по вина на клуба, а Бърнард Хейгън вече е сезирал ФИФА за неполучени суми и готви дело./БЛИЦ