Предстои ни тежък мач с Черно море, но сме длъжни да зарадваме привържениците си. Това заяви на пресконференцията си преди двубоя треньорът на Берое Ивко Ганчев. Наставникът потвърди, че Тодор Христов е отстранен от първия тим.

"Излизаме на поправителен изпит, в който трябва да покажат това което можем. Футболистите ни са длъжни да се реваншират пред феновете", коментира треньорът на Берое.

"За двубоя с Черно море нямаме толкова отсъстващи състезатели, както при други футболни срещи. Елио Мартинс е със спрени права до изясняване на случая с него за червения картон, който получи. Контузиите, които получиха в двубоя с Монтана Георги Андонов и Антонио Ливраменто няма да им позволят да вземат участие в този двудой и поне 10 дни ще отсъстват от тренировъчния процес. Игнат Дишлиев почти се е възстановил от конкузията”, уточни още Ивко Ганчев.

"Тодор Христов е отстранен от отбора. Попитах футболистите и всички ми отговориха че няма напрежение между българи и чужденци, така че за мен този въпрос е приключил", добави треньорът.

Берое гостува на Черно море в петък от 16:00 часа.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА