Ръководството на ЦСКА предприеме хитър ход, за да постопли отношенията си феновете на клуба след тотално проваления сезон. Това става ясно от публикация на официалния сайт на „армейците“. Привържениците от цялата страна ще могат да получат отговори очи в очи по всички вълнуващи ги въпроси от Данаил Ганчев и изпълнителния директор Филип Филипов. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

СЪОБЩЕНИЕТО НА САЙТА НА ЦСКА
Непреходността на един клуб се измерва с любовта на феновете, която се предава "още от дете" на всяко следващото поколение. Оценяваме, че най-силният актив на клуба сте вие, нашите привърженици.

Знаем, че имате хиляди въпроси, които няма как да бъдат отговорени в едно-единствено видео. Затова искаме да се срещнем лично и да си кажем всичко – честно и по мъжки!

От следващия месец ръководството на ЦСКА инициира серия от срещи с фенклубовете в цялата страна. Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов започват обиколка по места с цел да запознаят всички желаещи с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват "червената" общност в България.

Ще се свържем допълнително с фенклубовете в различните градове, за да определим заедно удобни за всички дати.

Организираните фенове за нас са богатство, с което се гордеем. Защото само обединени можем да върнем ЦСКА на върха!