ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Въртим, сучем, но май не казваме истината в очите за ЦСКА. Ами нека я назовем най-после, защото, както е тръгнало, „червените“ се катурнали в някоя дупка из Борисовата градина, от която няма излизане.  Вчера докосваха титлата, утре може да докоснат и дъното. Под „дъно“ разбирайте, каквото си искате.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Директно в целта. Ганчев направи много за ЦСКА, а все нещо дребничко не достигаше титлата да бъде спечелена поне в няколко сезона. При него „армейците“ спечелиха две купи на България и регистрираха никак нелоши резултати в Европа. Какво ти никак нелоши, направо много добри!

През последния сезон ЦСКА бе на една дузпа разстояние от 32-рата,  а накрая сам си би… дузпата.  Да, точно така. Никой не беше виновен – ни БФС, ни Лудогорец, ни БКП, ни КПСС, ни ЦРУ. Даже и физическият изпълнител на дузпата Иван Турицов не е големият грешник. Сривът бе с ужасяващи последствия. Виждате ги в момента.

Ганчев, синът му Данаил и още един човек в сянка допускат една голяма грешка. Те правят селекцията и не дават думата на треньора. Няма значение дали той се казва Любо, Стойчо или Саша. И в ЦСКА става пълна каша.

Би било прекрасно, ако тази тенденция най-после спре. Армията трябва да се командва от пълководците. И същевременно пълководците сами да си подбират войниците. Босовете над тях само трябва да вадят парите. Всъщност, парадоксалното е, че в ЦСКА най-после отпуснаха много големи суми за играчи, но кризата пак се спусна над Борисовата градина. И не ще да си тръгва.

От няколко месеца ЦСКА има нов съсобственик. Каква е неговата роля в чисто футболен аспект? След като всичко е 50:50, защо и спортно-техническата власт не е поделена по равно?  Защо на 100% футболните въпроси се разрешават само и единствено от едните силни хора в Борисовата градина, а другите са изолирани. Филмът с двама съсобственици, в които единият мълчи по спортните теми, разбирайте Инджов, вече сме го гледали. Време е за друг филм.  Нищо кардинално срещу Ганчеви, просто е крайно време за незабавна промяна. Революционна.  
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ