Звездата на Левски Гара Дембеле не спира да бележи със синята фланелка, но извън терена здраво го е закъсал. БЛИЦ разбра, че голаджията е на сухо, тъй като си няма гадже. Дембеле много харесвал българките и мечтаел да си хване момиче от София за приятелка.

Френският нападател заби две попадения във вратата на Калмар при победата с 5:2 в четвъртък. Дембеле явно не се е уморил в реванша от Лига Европа, тъй като в полунощ се озовал със свои приятели в столична дискотека, където звучала само любимата на компанията "черна музика". Тъмнокожите се забавлявали до ранни зори, а звездата на Левски се държал прилично, изпил само две бири и няколко енергийни напитки. На Дембеле му било ясно, че в понеделник трябва да бележи и във вратата на Локо (Сф).

Снажният голаджия цяла вечер се натискал на руса мацка, която така и не му вързала. Играчът дори платил сметката на момичето и приятелките й, но така и не му се усмихнало щастието. Дембеле обаче бил твърд в намерението си да си хване гадже от България. Той не успя да стори това в Пловдив, където игра за Локо (Пд).

Mиналото на играча с малийски произход никак не е розово. Скандал около него едва не слагат край на кариерата му през 2006 година. По това време Дембеле е на проби в Лацио, а една вечер е арестуван, тъй като е обвинен в изнасилване на 22-годишна американска студентка. Футболистът твърди, че е бил прекалено пиян и не помни нищо. В крайна сметка остава 48 часа в ареста, след което е освободен. Още при пристигането си на "Герена" Дембеле е провел сериозен разговор с Георги Иванов и е обещал, че няма да се прочува извън терена, както бе Юсуф Рабех. Гонзо чел яко конско на 24-годишния нападател, на когото му станало ясно, че в Левски не си поплюват и ако сгафи, ще загази сериозно. /БЛИЦ