Гара Дембеле вече е новият любимец на "синята" агитка. Голмайсторът на Левски е сериозно мотивиран да подобри постиженията на две от левскарските легенди, а именно тези на Георги Иванов-Гонзо и Наско Сираков. Най-доброто голово постижение на Гонзо е през сезон 2000/2001 г., когато той успява да се разпише цели 27 пъти - 22 в първенството, 2 пъти за националната купа и 3 - в европейските клубни турнири. Общо в 32 срещи. Постижението на Наско Сираков обаче е далеч по-трудоемко за нахъсания нападател - през сезон 1986/1987 г. Сираков успява да се разпише феноменалните 47 пъти в противниковата врата във всички турнири.
 
Целта на Гара Дембеле е много смела, но ако той продължава да бележи със същото стремително темпо във всеки мач, тя със сигурност не изглежда невъзможна.

Суперзвездата на Левски има 16 попадения със "синята" фланелка от началото на сезона, като 9 от тях са за първенството и 7 - за евротурнирите.

Дембеле е само от два месеца в "синия" тим, но вече се налага като твърд титуляр. Ясен Петров гласува голямо доверие на черната си перла, дори го сравнява с голмайсторът на Левски за миналия сезон - Христо Йовов. Тогава Бижутера се отчете общо с 14 гола и на родна, и на европейска сцена./БЛИЦ