Нападателят на "Левски" Гари Родригес се врече във вярност на клуба. Холандецът е категоричен, че изобщо не мисли за трансфер. Вместо това той иска да остане на "Герена", за да спечели титлата навръх 100-годишнината.

"Въобще не мисля за трансфер и да си ходя от "Герена". Първата ми цел, която стои на дневен ред, е да стана шампион с "Левски" по повод 100-годишния юбилей на клуба. Ще остана в отбора и през пролетта, за да осъществя тази си мечта. Едва след като взема титлата ще мисля за трансфер в чужбина", заяви Гари Родригес.

"Следващата стъпка в кариерата ми ще бъде да заиграя в голям клуб от Западна Европа. Но първо трябва да завърша това, за което съм тук, и да стана шампион с "Левски". Докато това не се случи, всички други странични мисля ще стоят далеч от мен. Но взимането на трофей зависи от целия отбор, а не само от един човек", добави звездата на "сините", който се представя много силно този сезон и има 11 гола и 9 асистенции

Гари Родригес дойде на "Герена" в началото на 2013 година за 300 000 евро. Сега обаче клубът го оценява на минимум милион от европейската валута.