Селекционерът на Уелс Гари Спийд изрази оптимизъм на официалната пресконференция преди утрешната квалификация с България, която е от 21:05 часа на "Васил Левски". Спецът смята, че избраниците му няма да загубят срещата, като силно се надява дори да стигнат до трите точки. По този начин "драконите" ще се реваншират за загубата, която им нанесохме в първата среща в Кардиф.

"Много неща се промениха от първия мач. Бихте ни, но сега много от играчите ви ги няма. Запознати сме с промените във вашия отбор", заяви 42-годишният Спийд пред българските журналисти.

"Гледах мача с Украйна, но въпреки това не мога да кажа, че съм наясно как точно ще играе България утре и каква ще е тактическата постройка на съперника. Работихме доста върху различни неща. Свършихме много работа, положихме доста усилия и мисля, че вървим в позитивна посока. Напоследък постигаме добри резултати, но имаме още много дълъг път, който да изминем. Само не трябва да се отпускаме. Намираме се в много добра серия, особено силно се представихме срещу Швейцария. Ще е страхотно, ако и утре победим. Всички в Уелс очакват да спечелим", добави легендарният халф, който е играл в Лийдс, Евертън, Нюкасъл, Болтън и Шефилд Юнайтед.

"От мача в петък, когато победихме Швейцария (б.а. - 2:0), всички са на линия. Искаме да спечелим мача, най-малкото не искаме да го загубим. Трябва да влезем позитивно в следващите квалификации. Победа срещу България ще е много добра за нас, защото ни предстоят мачове със Сърбия, Македония и Хърватия. Пак гостуване на Балканите. Тук винаги се играе трудно", каза още Гари Спийд.