Треньорският екип на Левски се срещна с организираните привърженици в един от фен клубовете в София.

След края на срещата между двете страни наставникът на "сините" Станислав Генчев говори пред медиите.

"Такива срещи са лесни, когато отборът побеждава и сме на първо място. Хората изразиха подкрепата си към нас и доверието в работата, която вършим. В добро настроение премина целия разговор.

Идеята е да посетим още доста фен клубове, защото комуникацията между треньорско ръководство и фенове са много важни. За нас е важно отборът да е добре и искаме да има обединение между феновете", започна Генчев.

"Феновете заявиха своята позиция, но мен ме интересува спортно-технически какво се случва в отбора и феновете да ни стоят зад гърба. Те ни поканиха, за да изразят своята подкрепа, че са плътно зад нас", добави още той.

"Не трябва да се подценява Лудогорец след такъв мач. Реакцията при тях ще е много добра. Ще бъдат мотивирани да измият срама, който се случи вчера. Много хора си мислят, че ще е удобен момент за нас да играем срещу тях, но аз съм на друго мнение. Надявам се да стане добър мач, защото ще се изправят двата най-добри отбора в този момент и се надявам да сме победители.

Всеки мач трябва тук да се играе за победа. Няма напрежение върху мен. Феновете са нашият 12-и играч. Винаги е хубаво футболистите да знаят, че могат да разчитат на тях. Все още са минали четири мача и четири победи. Предстои още много работа, за да направим така, че отборът да изглежда както всички искаме.

Всеки футболист и треньор, който влиза в съблекалнята на Левски, няма нужда да му се поставят цели. Отборът трябва да се бори за шампион и купа", завърши треньорът на "сините".

Левски започна подготовка за предстоящото дерби с Лудогорец, което е в събота от 21:15 часа на ст. "Хювефарма Арена" в Разград. В Първа лига футболистите на Генчев са лидери във временното класиране с 12 точки от първите 4 изиграни кръга.