Наставникът на Левски Станислав Генчев беше много доволен от играта на тима си след успеха с 4:2 над ЦСКА 1948. Специалистът посочи единствения недостатък – двата допуснати гола.

"Изключително сме доволни от спечелените три точки. Аз лично съм много доволен от първото полувреме. Реализирахме два гола, можехме да вкараме още три. Отбелязаха ни гол в много неприятен момент, което даде психилогимеско предимство на съперника. След почивката обаче вкарахме още, затворихме мача с четвъртото попадение. Единствено не ми хареса, че допуснахме да ни вкарат два пъти", бяха първите думи на специалиста пред телевизия "Диема".

"Близо година и половина нямахме победа над ЦСКА 1948, което е много важно. Като цяло играта ни бе на много добро ниво", добави той.

"Казах, че през почивката наблегнахме на играта в атака, на създаването на положения, в реализирането. Това даде резултат срещу отбор, който в последните три мача не бе допуснал гол. Не съм доволен, че допуснахме две попадения", повтори Генчев.

"Казах вече, че паузата идва навреме, защото имаше неща, които трябваше да се отработят. Агресията беше на изключително високо ниво, комбинативността, всичко Джавад Ел Джемили не беше готов за мача", каза още треньорът на "сините".