Треньорът на Левски Станислав Генчев похвали футболистите си след изразителната домакинска победа с 4:0 над Ботев (Враца) в срещата от втория кръг на Efbet Лига. 

"Искам да поздравя футболистите за себераздаването през целия мач. Мога днес да ги похваля за играта. Доста по-добра игра от предния мач с Локомотив (София), нищо че вкарахме тази вечер само 4 гола. Чисто игрово стояхме много по-добре от предния мач", започна Генчев.

"Не искам нашият отбор да бъде зависим от един или двама футболисти. Отработваме различни модели. Имаме футболисти с класа при завършващия удар. И това се вижда в двата мача. Не трябва да се задоволяваме с това, което сме постигнали. Първенството едва сега започва", продължи треньорът на Левски.

"И първото полувреме бяхме доста атакуващи. Противникът се беше затворил близко до вратата си. За всички е ясно, че при такъв начин на игра, рано или късно ще допуснат грешка. В момента, в който вкарахме първия гол, нашите футболисти се поуспокоиха. Публиката даде допълнителен стимул. За всеки треньор и футболист е удоволствие да играе пред такава публика", добави Генчев. 

"Това ще бъде изключително труден двубой за нас (б.р. - гостуването на Локомотив (Пловдив) на 2 август). Доста по-сериозен съперник, без да обиждам Локомотив (София) и Ботев (Враца)", завърши треньорът на Левски.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025