Старши треньорът на Левски Станислав Генчев коментира нулевото равенство при гостуването си на Спартак във Варна в мач от седмия кръг на efbet Лига.

„Когато искаме да спечелим, най-важното е да вкараме гол. Това ни липсваше. Имаше положения, които създадохме, но не успяхме да реализираме и така мачът завърши наравно. Там, където бяхме най-силни – вкарването на голове, не ни се получава във второ поредно гостуване“, заяви Станислав Генчев.

„Ясно е, че когато не са играли заедно няма да им лесно (б.р Евертон, Александър Коев и Мустафа Сангаре). Евертон Бала играе на нова позиция. Положи усилия, стара се, но не успя да помогне да отбележим гол“, каза още той.

„Относно старанието, нямам забележки. За съжаление, нещата, които ни липсваха бяха точното отиграване пред вратата и завършващия удар. Усилията, които се полагат, рано или късно се отплащат“, продължи старши треньорът на Левски.

„В защитата се справихме добре. Това е свързано със старанието на целия отбор. Всички момчета се стараха и помагаха в защита, но сега трябва да насочим усилията си при позиционирането пред вратата пред по-сгъстена защита“, завърши Генчев.