Етичната комисия към БФС ще наблюдава внимателно запис на мача „Левски” – Хасково, който завърши при резултат 8:0 за „сините”. Представянето на гостите в защита се стори съмнително на много хора, като в това число влиза и председателят на въпросната комисия ген. Васил Василев.

„Някои футболисти на Хасково да са играли тото срещу себе си? И това го има в зара", заяви ген. Василев пред „Меридиан Мач”.

„В момента в „А" група има толкова слаби отбори, че не мога да разбера дали нарочно даден тим пуска голове, или просто толкова си може. Със сигурност ще гледам на запис още веднъж срещата между „Левски” и Хасково, защото някои неща ми се сториха странни. Но засега ще се въздържа от коментар. Въпросът е, че ако извикаме трима футболисти на Хасково и ги питаме дали са играли тото за въпросния двубой, те ще кажат „не" и ние няма как да докажем каквото и да било. Можем да извикаме специалисти, които да направят експертизи след разпита, но поне за момента това ще стане трудно", продължи ръководителят.

„Честно казано, познавайки Емил Велев, знам, че той никога, ама никога няма да легне на някой или да играе в уреден мач. Но за съжаление някои неща може да станат през неговата глава", завърши ген. Василев.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015