Няма чакане - бърза верификация отнема само няколко минути.

Все повече институции изискват верификация на клиентски профил на официалните си сайтове. Процесът понякога отнема повече от ден, клиентът губи търпение и се чуди какво става.

За да избегне тези неудобства, компанията, генерален спонсор на ЦСКА и още няколко български клуба в различни спортове, начело с футбола, въведе автоматична верификация на сайта си. Стъпките в нея отнемат до три минути, лесни са и бързи.

За да стане възможно това се следват няколко стъпки, като клиентът първо трябва за влезе в профила си. Избира държава и документ за самоличност, а при избор на лична карта се правят снимки на фокус с телефона на лицето и гърба на личната карта. След това потребителят снима лицето си с камерата на мобилно устройство (телефон, таблет или лаптоп). 

Ако се използва лаптоп или персонален компютър, ще бъде визуализирано поле, чрез което могат да се направят снимки с камерата на мобилното устройство. В случай, че клиентът няма камера на компютър, верификацията продължава чрез мобилното устройство, като ще бъде генериран линк с QR код, който потребителят трябва да сканира с камерата си, така процесът по удостоверяване ще продължи на мобилния телефон.

При успешна верификация клиентът получава имейл с потвърждение.

Потребителят ще знае на всяка стъпка дали я е преминал успешно или трябва да я извърши отново, за да бъде процедурата успешна. При неуспешен опит информация за причината за това ще бъде налична и в меню „Верификация“.

А всеки нов клиент, преминал успешно регистрация и новата автоматична верификация до 30 септември тази година, получава между 50 и 1000 безплатни игри на случаен принцип на сайта на букмейкъра.

За да се случи това е необходимо да извърши верификацията на клиентския си профил до 24 часа след направена регистрация.

Букмейкърът напомня, че залозите за спорт и на казино игри са форма на забавление, не следва да се възприемат на начин за бързо забогатяване или средство за решаване на лични и финансови проблеми и могат да доведат до пристрастяване.