Новото попълнение в “Левски” Цветан Генков заяви, че идва при “сините”, за да стане шампион. Бившият национал вече е в Линдабрун при тима и се готви наравно с останалите играчи.

„Чувствам се отлично. Колегите ме приеха добре, обстановката е нормална. Всичко е наред. До трансфера ми в “Левски” се стигна по нормалния ред. Получих предложение от “Левски”, което обмислях няколко дни и го приех. Кога ще мога да играя ще се определи или от Висла, или от ФИФА. Трябва да ми пристигне жълтата карта. Аз скъсах едностранно с Висла, защото не ми плащаха няколко месеца“, сподели Генков.

„Две години бях в Полша, но следях какво се случва в българското първенство. Това е нормално. Беше интересно, надявам се нивото да се подобрява с всяка изминала година. Надявам се “Левски” да прекъсне сушата. Надявам се да станем шампиони, за това идвам“, допълни нападателят, който е със счупена ръка.

“Счупих си ръката и малко ме боли, но няма проблем да тренирам с тази шина. Треньорите ще преценят кога да почна да го правя на пълни обороти. Две седмици съм почивал след края на сезона в Полша, но нямам търпение да започна да работя”, обясни той.