Нападателят на "Левски" Цветан Генков обвини Николай Бодуров в лъжа. Вчера защитникът на Литекс заяви, че играчът на "сините" му се е извинил и му казал, че не е имало дузпа в началото на мача в Ловеч, завършил 1:1. Бранителят сподели, че Генков още на терена му признал, че играл за дузпа и неволно сам си е оплел краката при падането. Нападателят на "Левски" обаче отрече да е комуникирал с Бодуров и му отвърна.

„Бодуров може да е говорил с някой друг, но с мен не е говорил. Аз гарантирам, че няма такова нещо. За мен това си е 100 процента дузпа, за него може и да не е. Държа на това. Който е футболист знае какво е. Ако си на скорост и някой те дръпне и закачи ти променя траекторията на движението и не можеш да се задържиш“, каза Генков.

„През второто полувреме ме бутнаха и аз блъснах вратаря. Извиних му се и после питах съдията, защо ми дава жълт картон. Той ми се извини и каза, че е помислил, че коментирам нещо с вратаря на Литекс. Вие коментирайте тези ситуации. Защо, когато в 64-та минута ме държат с две ръце и ми променят цялата траектория не го коментирате?”, каза още Генков.

„Не искам да изпадам в такива селски истории и да коментирам, кой какво ми е казал по време на мача. Има по шестима съдии, тяхната работа е да свирят нарушенията, когато ги има. Моята работа е на терена. Когато някой не ми позволява да си я върша добре, реагирам. Няма как да остана без претенции. Ще внимавам повече, не съм искал да получавам толкова много картони, но това е положението, когато играта не ти се получава има и нерви“, допълни Цветан Генков.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ