Наставникът на Локомотив (София) Стефан Генов заяви след домакинската загуба с 1:2 от Локомотив (Пловдив), че е притеснен за състоянието на отбора.

"Загубихме равностоен мач. Не мога да упрекна футболистите, че не са проявили характер и желание, с оглед на това с какъв състав излязохме. Резултатът и мачът бе решен от класата на противника. Притеснен съм не за себе си, а за състоянието, в което се намира Локомотив (София)", сподели Генов след двубоя от 20-ия кръг на "А" група.

"Имам претенции, че съдията не мери с еднакъв аршин. Имаше много груби влизания", добави бившият наставник на "смърфовете".

"Необяснимо поведение на цялата отбрана. Имахме проблеми още при загряването. Сашо Бранеков имаше проблем и затова бе принудително заменен. Няма оправдание за тази безобразна игра. Със страх футбол не се играе. Много безотговорно подходихме", каза още Генов.

"Каквото е необходимо, ще го направим. След последния мач ще направим анализ на всички играчи и ще се освободим от тези, от които не сме доволни. Отбор трудно се прави. Сега съм доста афектиран. Изводите ще направим на 15 декември. Всичко от страна на ръководството е отлично", добави наставникът на Локо (Пд).

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ