Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов даде днес редовната си пресконференция на "Лаута". В неделя "смърфовете" гостуват на Славия.

"Имахме на разположение една дълга седмица и мисля, че се подготвихме добре. Зная, че ни предстои много труден мач срещу един доста добър и качествен отбор. За съжаление, имаме доста проблеми в състава. Няма да мога да разчитам на Атанас Атанасов, който е с разтежение. Христо Стамов още не е напълно възстановен, а от леки проблеми се оплаква и Костадин Марков. Знаете, че капитанът Златински е наказан. Аз обаче разчитам на тези, които ще попаднат в групата, че ще покажат това, което е нужно, за да постигнем успех в София.

Предстоят ни три много сериозни двубоя, за които ще мислим поотделно. Но и срещу Славия, срещу "Левски", и особено срещу "Ботев", това са все важни мачове. Искаме да съберем максималния брой точки от тях. За мен Славия е качествен отбор и има много равностойни футболисти, така че които ще влязат на терена в неделя, могат да се представят на ниво. Но ние отиваме с добро настроение и искаме да вземем максимума."