Треньорът на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов даде редовната си пресконференция на "Лаута", на която говори за предстоящия мач с "Левски". Двубоят от 10-ия кръг на "А" група е в събота от 18:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Предстои ни много труден двубой. Даваме си сметка в каква ситуация ги срещаме. Въпреки това обстановката в нашия отбор е доста спокойна. Отиваме в София с идеята да направим открит и зрелищен мач и по възможност да откраднем точка, а защо не и победа. Имаме проблеми, макар и незначителни. Смятам, че до утре медицинският щаб ще направи всичко възможно да се справи с тези проблеми. Диего е с болежки, той от доста време кара на инжекции. Проблемен е и Валери Георгиев. Съмнявам се, че "Левски" ще излезе с твърде променен състав, както се афишира по медиите", заяви треньорът на "смърфовете".

"Добре познавам "Левски", тъй като имах възможност да ги срещна в 4-ия кръг с Черно море. Няма с какво да ни изненадат. По-скоро ние може да се изненадаме, ако в нашите редици се забележи липса на самочувствие", добави Стефан Генов, който определи група от 18 футболисти за гостуването на "Герена". От разширения състав отпаднаха централният защитник Павел Ковачев и халфът Константин Мирчев.

Групата на Локо (Пд): Стефано Кунчев, Йордан Господинов, Костадин Марков, Валери Георгиев, Кирил Котев, Мартин Кавдански, Диего Фераресо, Стелиос Диметриу, Христо Златински, Даниел Георгиев, Николай Дюлгеров, Станислав Маламов, Марин Петров, Николай Станков, Димо Атанасов, Георги Стефанов, Рангел Абушев и Атанас Курдов.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА