Добри новини зарадваха треньора на Черно море - Стефан Генов мача срещу “Ботев” (Пд) днес, който ще започне в 17:00 часа във Варна. Лекарският щаб на „моряците" успя да вдигне на крака Георги Божилов и Самуел Камазола и те ще са на разположение за тежкия двубой. Очакванията са от двамата само бразилецът да излезе като титуляр, а Божилов ще седне сред резервите.

В същото време за мача със сигурност отпадна Росен Колев. На бившия младежки национал вчера му беше направена снимка на кръста и от нея се установи, че съмненията на „моряците" за дискова херния са били неоснователни и Колев е имал само прищипан нерв, но не е в състояние да играе, тъй като болките в кръста са сериозни.

„Който и да излезе, съм сигурен, че ще даде всичко от себе си, за да постигнем победата. С колегата Ферарио Спасов няма с какво да се изненадаме. И той, и аз сме много добре запознати с качествата на футболистите и със стила на игра. Един друг бихме се изненадали единствено ако вратарят излезе като централен нападател", коментира за „Меридиан Мач" вчера треньорът на Черно море Стефан Генов.

„Наблюдавах на живо двубоя на “Ботев” (Пд) срещу Монтана. Имат много добър отбор, но забелязах и някои слабости, от които сме длъжни да се възползваме. При всички случаи сме наясно с амбициите и нивото на съперника и ще подходим повече от сериозно към мача", допълни Генов.