Треньорът на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов обвини рефера Радан Мирянов за загубата от "Левски" с 0:1. Недоволството на "черно-белите" е свързано с отмененото попадение на Рангел Абушев в началото на двубоя.

"Абсолютно чист гол, гледах повторението, нямаше засада. С такова съдийство трудно можем да бием "Левски". На полувремето казах на арбитъра да прилага еднакъв критерий при жълтите картони. Иначе изиграхме един доста добър мач. Имахме превес през цялото време, особено през втората част. Натикахме съперника в неговата половина, но не успяхме да вкараме гол", коментира Генов след двубоя от 25-ия кръг на "А" група.

"Щом "Левски" остана с човек по-малко, заиграхме с четирима нападатели, в последните минути дори и с петима, но явно ни липсваше класа. В тези атаки се видя, че трудно бележим голове. Не сме се прибирали назад. Използвахме всяка ситуация, за да атакуваме", каза спецът.

"Само си даваме париите за съдиите. Аз му казах, че критерият не му е един и същ. Уважавам го, защото знам, че е честен човек, но явно правилникът е различен за различните отбори. Мартин Кавдански получи жълт картон за разкарване на топката, но на Рамос за същото – нищо, само устна забележка. През второто полувреме имаше ситуации удобни за фаул пред пеналта на "Левски", той не ги свири, но аз съм свикнал с това. Не смятам, че и Христо Златински е симулирал при едната от тях", изрази недоволството си Стефан Генов.