Нападателят на "Ботев" (Пловдив) Даниел Генов сподели, че е доволен от старта на кариерата си в клуба след изравнителния гол, който отбеляза за 1:1 срещу "Левски" в първия кръг на "А" група. Бившият играч на Локомотив (София) се появи като смяна и реализира в 69-ата минута, като сам си призна, че още е далеч от оптималната си форма.

"Мисля, че заслужено мачът завърши 1:1. За мен няма никакво значение дали вкарвам или не. Да, наистина добре ми тръгна в "Ботев", дано да продължавам така. Важното е отборът да върви напред, няма значение кой вкарва", каза Генов пред колегите от Диема Спорт.

"Трудно ни беше, защото имаше голям заряд и напрежение след подготовка да влезеш в първенството. Може би затова не се получиха доста неща. Имаше повечко единоборства и видях по-малко от нашия стил с комбинации, какъвто показвахме в тренировките. Опитвам се да се адаптирам. Тук съм от десетина дни. Доста от нещата ми куцат, трябва да навлизам във форма. Моята амбиция и тези момчетата, макар още да не сме си обявили цели, са да гоним предните позиции в класирането", добави Дани Генов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015