Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов разкри каква е ситуацията за интереса от страна на бившия наставник на "черно-белите" Емил Велев-Кокала към играчи от пловдивския тим.

"Дани Георгиев си има договор с Локомотив, как ще напусне? Кокала им мъти главите на нашите футболисти и нарочно ги прави тези работи. Не му прави чест и не е колегиално това, което прави", коментира Генов пред plovdiv24.bg

"Не съм сигурен дали Емил Велев им говори на нашите играчи, но няма откъде другаде да идват тези работи", продължи наставникът.

Относно дали Локомотив проявява интерес към Димитър Илиев той допълни: "Не за сега на този етап не мислим за Митко, зад гърба на нападателя имаме човек и търсим играч за върха на атаката".

На въпрос дали "черно-белите" се интересуват от някои от играчите, които Черно море се раздели Генов отвърна: "Не съм очаквал, че "моряците" ще се разделят с толкова много хора. С ръководството на клуба ще поразмислим дали да привлечен някои от натирените футболисти", завърши Стефан Генов.