Новият директор в Локомотив (Мездра) Георги Бачев набързо изготви солидна селекция. Десет нови футболисти подписаха с втородивизионния тим. Двама от тях са чужденци. Това е 23-годишният Любоя Арсен, който е бивш юношески национал до 20 години на Конго и идва от четвъртодивизионния белгийски ФК Ат и Абдулай Кулибали (23 години и идва от втородивизионния Петанж от Люксембург). Контрактите на двамата са за по шест месеца с опция за продължаване с още една година.

До края на сезона договори подписаха още петима футболисти - централният нападател Владислав Златинов, халфовете Майкъл Тевия и Антонио Хаджииванов, както и защитниците Георги Георгиев и Евгени Тунтев. Други трима играчи сключиха контракти до края на годината - нападателите Денис Цолев и Георги Калоянов и полузащитникът Манол Чапов. Вратарят Николай Кръстев и Халфът Златно Бонев ще играят в Локо (Мездра) като преотстъпени съответно от Левски и Славия, а крайните бранители Любомир Христов и Йордан Гошев ще бъдат с аматьорски статут.

Договорите на новия треньор Анатоли Тонов и на наставника на вратарите Мирослав Митев също са за шест месеца с опция за удължаване след края на сезона.