Асистентът на Димитър Димитров в Черноморец Георги Чиликов изрази разочарованието си от играта на футболистите при равенството 1:1 срещу Локо (Пд) от четвъртия кръг на „А” група.

„Изключително важен мач за нас, искахме да победим. Разочарован съм от мача, защото можем много по-добре, но в крайна сметка това е потенциалът на част от футболистите и това е качеството, което можем да предложим. През второто полувреме показахме някакъв характер и успяхме да изравним. Тук беше въпрос на воля от страна на футболистите, трябва в тежки моменти да се покажат като професионалисти. Аз лично не виждам много такива, надявам се да греша, но тук не ни трябват хора, които не искат да се развиват. Който иска да остане в Черноморец, трябва да го покаже на терена. Няма да има санкции, но това, за което говоря, не е от днес”, заяви след мача помощник треньорът на „акулите”.

„Като брой футболисти сме назад спрямо останалите тимове, но въпросът е в качеството. Това, което виждам до момента обаче, не може да ме радва. Играчите имат качества, но е въпрос на характер да подобрят показаното на терена. Поздравявам отбора на Локомотив Пловдив, който изцяло се раздаде. Търсеше това, за което беше дошъл – победа, но си тръгна с частичен успех. В петък ще играем контрола с Шумен“, добави Чиликов.