ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев направи кратък анализ на представянето на отбора си при победата с 3:1 над полския шампион Ракув (Ченстохова) в контрола среща, играна в Белек (Турция). 69-годишният специалист коментира и селекцията на „орлите“ и анонсира входящ трансфер при разградчани.

„Доволен съм от това, което показаха момчетата. Имаме още върху какво да работим. Шампионът на Полша е сериозен съперник, но разликата е тази, че имахме малко по-добро самочувствие. Не съм избистрил стартовата единайсеторка. Малко се поумориха момчетата и затова приехме по-защитни действия, но видяхте, че на контраатака отбелязахме гол“, коментира Дерменджиев.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Познавам добре качествата на Тиаго. С Квадво Дуа са различен тип футболисти. Възстанови се от контузията и след тази подготовката ще изглежда още по-добре. Руан Секо е играл отдясно в Бразилия. За него това не е нова роля. Позната му е добре и има качествата да играе на тази позиция“, анализира треньорът на Лудогорец.

„Доминик Янков и Мунир не са с отбора. Клубът ще каже за какво става въпрос. Ще стане всичко ясно. Не ни трябват толкова много хора, но ще има входящ трансфер. Нека да не говорим излишно. Надяваме се новите да дойдат до края на лагера. Сонко вече е тук. Днес пристигна от Африка в 17:00 часа. Имаше страшно дълъг полет и не беше на мача дори като зрител, но от утре ще се включи в тренировъчния процес,“ допълни Георги Дерменджиев.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024