Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели след победата с 2:0 над Арда в последния мач от 29-ия кръг на efbet Лига, че винаги се играе по-спокойно с по-голям аванс на върха във временното класиране. Специалистът обяви, че договорът на Спас Делев  е подписан. Това слага край на спекулациите, че нападателят ще напусне. 

"Мисля, че като изключим първите 15 минути контролирахме играта, въпреки че в началото имахме една, две ситуации. След това Арда имаха ситуации, в които можехме да инкасираме голове. За мен мачът след тези два гола беше под пълен контрол от наша страна, така и завърши", започна Дерменджиев след срещата. 

"Ние си имахме план и този план не сработи в началото, но това е по наша вина. След това се коригирахме и контролът на мача беше наш. Аз им подвиквах, че трябва ние да контролираме играта и топката. Играчите го правиха това нещо и видяхте, че имахме доста моменти пред вратата, но в крайна сметка двата гола бяха достатъчни. В момента сме на 11 точки пред втория отбор в класирането. Винаги се играе по-спокойно в мачовете при такава разлика. Аз искам отборът да се почувства добре, да бъдат щастливи и да се забавляват. В някои моменти съм доволен от тези 15 минути, в които не влязоха така както трябва. Искам да придобиват опит и да придобиват друга култура", добави наставникът на "орлите".