„Левски е може би фаворит за мача с нас. Казвам обаче „може би” най-вече защото „сините” укрепнаха през есента организационно и финансово. Направиха и добра зимна селекция”, заяви пред „7 дни спорт” халфът на Черно море Георги Илиев.

Повод за разговора с него е предстоящият мач в събота между двата отбора. Варненци са домакините, а срещата започва в 13 часа.

„Трябва да подготвим добре стратегията ни за двубоя. Това, че Черно море победи Левски на финала за Купата, а през новия сезон записа още два успеха не е гаранция, че пак ще успеем.

Надяваме се Бакари да е готов за мача, тъй като с него ще сме по-опасни в атака. Можем да победим Левски с дисциплина, отдаденост и контрол на емоциите. Необходима е също пълна концентрация във всяка една минута, тъй като това ще е битка на нервите. Ще се радвам, ако спечелим. Няма обаче да ми е за първи път – побеждавал съм сините като футболист на три отбора - Черно море, Локомотив (Пловдив) и ЦСКА.

Що се отнася до титлата, мисля че там всичко е ясно. Лудогорец трудно ще бъде изместен от върха, защото притежава най-силния отбор в България в момента”, добави Илиев.

На въпрос може ли да завърши кариерата си в Черно море, той отговори така: „Един Господ знае. Този въпрос сте ми го задавали и преди да отида в Китай. Имам договор за година и половина с родния си клуб и съм отдаден изцяло на него. Сега мислим за оставащите 13 мача и как да се представим възможно най-добре в тях. После идва другото първенство и... така”.
 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!