Новият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла похвали футболистите след равенството 1:1 срещу “Ботев” в Пловдив.

“Мачът беше прекрасен, прекрасна публика. Перфектно съдийство и затова стана добър двубой. Първото полувреме беше равностойно, второто - пълно превъзходство на ЦСКА. За мен един от най-добрите мачове в България и точно такива ще върнат публиката на трибуните. Само малшанс ни попречи да победим. Много ми хареса отбора, много правилни и силни смени на Стойчо Младенов. Просто малко шанс...Във всеки мач има 10 процента шанс, който днес беше на страната на “Ботев” и ни попречи да победим с 3:1”, коментира директорът в ЦСКА.

“Десният бек ни е проблем, с отсъствието на Бандаловски Родригес не може да го покрие. Той обаче не е играл и много мачове и не е в кондиция. Виждате, че от мача със Славия отборът играе все по-добре и по-добре. Физически ЦСКА стои много добре, “Ботев” не издържа през второто полувреме. Затова тотално надиграхме домакините през втората част. Просто шанс, че този резултат остана непроменен”, завърши Георги Илиев-Майкъла./БЛИЦ