Капитанът на Черно море Георги Илиев призна, че варненци са отбор с две различни лица при домакинствата и гостуванията през този сезон. След четири поредни загуби далеч от "Тича" националът изрази надежда, че най-накрая той и съотборниците му ще докажат, че могат да се представят убедително и като гост. Днес от 13:30 часа "моряците" излизат срещу "Ботев" (Пд) под тепетата в реванша от 1/8-финалите за Купата на България, след като първата среща завърши 0:0.

Дотук в кампанията Черно море има едва един успех навън - срещу Нефтохимик, като мачът тогава се игра на неутрален терен в Търговище.

„Факт е, че сме отбор с две лица. Надявам се с този мач срещу "Ботев" (Пловдив) за Купата на България да изчистим това име и да покажем различно представяне на чужд терен от срещите, които изминаха досега", коментира пред "Тема спорт" опитният полузащитник.

„Предстои ни тежък двубой. "Ботев" е един от класните отбори в България. Ние ще дадем всичко, което зависи от нас, за да постигнем успех. Ще играем до последно, за да отстраним противника. Имаме своите шансове и ще гледаме да ги използваме", допълни лидерът на Черно море.