ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

ЦСКА не е Майчин дом, отсече изпълнителният директор на “червените” Георги Илиев по повод нестихващите скандали в Борисовата градина.
 
“Схемите в ЦСКА приключиха и сега всички започнаха да вият на умряло. Имало пари на “Армията”, нямало пари за рентген?! Не е сериозно да се правят такива провокации. ЦСКА е професионален футболен клуб. Не е санаториум, не е приют, не е и Майчин дом. Отиваш на доктор и плащаш. После даваш фактурата и си оправяш парите. Много е просто. При мен има документ за всяко плащане, за всяка стотинка. Затова и сега всички са недоволни и само реват по мен и ЦСКА. Какво искат играчите? Памперси и биберони ли да им търся”, изригна 56-годишният бос.
 
“В момента в ЦСКА се работи в правилната посока. Борбата, която започнах срещу непорочните схеми, дава резултат. Това, че има някой, който мрънка, е нормално. Нека си мрънка. Аз съм поел жезъла и смятам да продължа в същия дух”, отсече Георги Илиев.
 
“Футболът е за мъже. Който не издържа, значи не е за ЦСКА. Докато “Титан” ми има доверие, така ще бъде. Благодарен съм, че ми прехвърлиха цялата отговорност. Това е фирмата, която издържа ЦСКА. При това с най-големия бюджет в “А” група. Затова никой няма право да реве! Нямаме комфорта на “Левски”, нямаме по всяко време пари, с които да си решаваме проблемите. Опитваме се да променим това. Тежко ни е и се мъчим, но не се оплакваме. Тези, които обичат ЦСКА, са наясно, че това е пътят”, завърши Майкъла.