Бившият играч на ЦСКА Георги Или­ев- Майкъла, който е спряган за новия из­пълнителен директор на клуба, заяви пред „Меридиан Мач", че трябва да има контрол над трансферите.
 
Относ­но своето назначение той отказа коментар, като заяви: „Все още няма нищо конкрет­но, за да го обсъжда­ме. Когато стана част от ръководството, всички ще разбе­рете".
 
Според Майкъла Стойчо Младенов трябва да участва във всички спортно-технически процеси. Евентуалното му от­страняване от транс­ферната политика на ЦСКА би било неп­равилно.
 
„За мен треньорът трябва да участва в трансфери­те на клуба, но роля­та му да бъде огра­ничена. Трябва да има сериозен конт­рол при привличане­то на нови футболис­ти", добави Майкъ­ла.
 
Георги Илиев спо­дели и своето мнение за лошото фи­нансово състояние, в което се намира ЦСКА.
 
„Лошото е, че повечето пробле­ми и задължения са натрупани от хора, които се кълнат във вярност в клуба. Това нещо ще бъде преустановено. Ди­митър Борисов до­пусна грешката да налива много пари в нещо, което не знае­ше как да управлява. А той наистина дава много, много пари. Надявам се повече да няма разхищения на средства и да вка­раме всичко в релси. Сигурен съм, че ЦСКА ще се върне на славния си побе­ден път", завърши Илиев.