Всички футболисти на Черно море проведоха днес занимание на стадион "Тича". Отборът се прибра снощи от мача в Пловдив срещу „Ботев” (1:1). За титулярите тренировката беше възстановителна, а другите имаха редовно занимание.

Някои играчи имат леки болежки, но от медицинския щаб са убедени, че треньорът Георги Иванов ще разполага с всички за сблъсъка с Локомотив (Пд). Мачът е неделя от 15.45 часа във Варна. За домакинството Гонзо ще разчита и на опитния Дани Георгиев, който пропусна последния мач заради наказание.

Срещата със „смърфовете” е поверена на Станислав Ставров, а негови помощници ще бъдат Георги Дойнов и Ивайло Атанасов. За 4-ти арбитър е назначен Милен Арабаджиев. Събитията зад двете врати ще следят Стефан Павлов и Атанас Димитров, уточниха от клуба на официалната си страница.

В същото време повод да почерпи имаше физиотерапевтът Виктор Бумбалов. Той се сдоби с първородна дъщеря – Моника, която дойде на белия свят с перфектни мерки: 50 см и 3 кг. Виктор и чаровната му половинка Виолина благодарят на екипа от АГ-болница с ръководител д-р Маджаров за положените усилия.