Славия замина за втория си подготвителен лагер в Анталия. С отбора изненадващо тръгна нападателят Георги Христов, който беше пратен под наем в Бейтар Йерусалим. Оказа се, че бившият играч на “Ботев” (Пд) и “Левски” няма право да играе за този отбор, след като през есента беше преотстъпен на Ашдод. Според правилата в Израел даден футболист може да бъде преотстъпен само веднъж в рамките на един сезон. Така Христов беше включен в групата на “белите”, която наброява 27 играчи.

Треньорът Мартин Кушев обяви, че е доволен от подготовката и разкри, че чака нов футболист. “Очакваме един французин и с това приключваме селекцията. Не искам да говоря за него, защото и преди чакахме един друг французин, а той така и не се появи", сподели младият наставник.

Славия ще бъде в Анталия до 18 февруари, като има планирани пет контроли. За датата 10 февруари се търси съперник.

Контролите на Славия
5 февруари с Астра Плоещ (Румъния)
8 февруари с Иличевск (Украйна)
10 февруари - търси се съперник
13 февруари с Брашов (Румъния)
16 февруари с Уйпещ (Унгария)

Групата на Славия: Стефано Кунчев, Емил Петров, Диян Вълков, Живко Желев, Иван Тодоров (завърнал се от Видима Раковски), Георги Пашов (новопривлечен от Чавдар¸Етрополе), Филип Филипов, Даниел Васев, Павле Попара, Владислав Романов (новопривлечен от Локомотив Сф), Милан Ставрич (новопривлечен от Раднички, Ниш, Сърбия), Радослав Василев, Даниел Златков, Михаил Милчев (новопривлечен от Спартак, Плевен), Петър Димитров (новопривлечен от Берое), Янко Сандански (новопривлечен от Монтана), Радослав Димитров, Цветомир Тодоров (новопривлечен от Бдин, Видин), Рамазан Бишевич (новопривлечен от Будочност, Подгорица, Черна гора), Спас Георгиев, Жуниор, Владислав Златинов (новопривлечен от Берое), Николай Божов, Йордан Юруков, Богомил Дяков, Кирил Огнянов и Георги Христов.